Kiehl’s menjaminkan kulit lebih sihat dalam masa 28 hari!

Kiehl’s telah membawa 10 orang dengan masalah kulit berbeza untuk menyaksikan kulit kelihatan jelas lebih sihat dalam tempoh 28 hari. Apakah masalah kulit anda? Carilah masalah kulit yang sama dibawah, dan saksikan transformasi mereka!

Gambar-gambar tidak diolah dalam apa-apa cara

Phuah Yi An

Umur: Umur: 22

Masalah Kulit: Kesan parut

Pelajar undang-undang, Yi An, bimbang dengan kesan parut jerawatnya yang mengambil masa lama untuk pulih. Selain membantunya memudarkan kesan parut, kami telah memberikan Yi An rutin penjagaan kulit untuk meningkatkan tahap kesihatan kulitnya secara keseluruhan, serta menghalang pertumbuhan jerawat baru.

Apa yang mereka gunakan?

Kuan Yi Wen

Umur: 27

Masalah Kulit: Sensitif dan kemerahan

Yi Wen sukar mencari produk untuk membantu kulit sensitifnya yang mudah kemerahan. Kini, dengan formulasi Dermatologist Solutions kami, Yi Wen boleh merasakan kulit yang lebih tenang dan lega. Saksikan transformasinya dibawah.

Apa yang mereka gunakan?

Nur Ashikin Yaakub

Umur: 26

Masalah Kulit: Liang pori tersumbat dan jerawat

Sebagai seorang jurutera, Ashikin sentiasa terdedah kepada persekitaran yang tidak sihat untuk kulitnya. Kami memberikan Ashikin rutin detoksifikasi kulit yang terdiri daripada produk kaya antioksidan untuk membantu pemulihan kulitnya. Kini, kulit Ashikin telah bertambah baik untuknya keluar tanpa solekan!

Apa yang mereka gunakan?

Lee Ker Shin

Umur: 24, Pereka Grafik

Masalah Kulit: Liang pori tersumbat dan jerawat

Letih dengan salah mendiagnosis kulitnya, Ker Shin mendapatkan pertolongan daripada Kiehl’s dan telah menyaksikan perubahan lebih baik pada kulitnya dalam masa 28 hari! Saksikan perubahan ketara Ker Shin dan produk kegemaran dalam rutin penjagaan kulitnya.

Apa yang mereka gunakan?

Zurina Omar

Umur: 33, Pekerja Bebas

Masalah Kulit: pigmentasi dan kekusaman

Zurina mengalami masalah penuaan kulit pra-matang yang telah mengakibatkan pigmentasi dan kulit kusam. Zurina telah menceritakan pengalaman beliau untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan dalam masa 28 hari bersama kami.

Apa yang mereka gunakan?

Melani Devadas

Umur: 25

Masalah Kulit: Jerawat dan kesan parut

Melani sudah lama bereksperimen dengan pelbagai jenis produk untuk mencari rutin penjagaan kulit yang sesuai dengan kulitnya. Dengarkan apa kata Melani mengenai produk Kiehl’s.

Apa yang mereka gunakan?

Derrick Nyeoh

Umur: 29

Masalah Kulit: Jerawat, kawalan minyak dan kesan parut

Derrick mengalami masalah jerawat akibat kulit yang sangat berminyak. Kami telah memberikan Derrick rutin penjagaan kulit bagi membantu menangani pengeluaran sebum serta mengawal pertumbuhan jerawat.

Apa yang mereka gunakan?

Siti Yuliandi

Umur: 28, Masters Student

Masalah Kulit: Liang pori besar dan jerawat

Siti telah menjalani rutin kawalan minyak, pembersihan dan juga perbaikan liang pori secara mendalam. Beliau menggunakan rangkaian pembersih serta pengurangan liang pori Kiehl’s dan juga rawatan sasaran dari rangkaian Dematologist Solutions kami selama 28 hari.

Apa yang mereka gunakan?

Kang Chen Fuan

Umur: 33, Pereka Grafik

Masalah Kulit: Penuaan dan kawalan minyak

Secara biologi, kulit lelaki adalah lebih tebal dan berminyak berbanding dengan kulit wanita. Chen Fuan telah menguji rangkaian produk lelaki Facial Fuel dari Kiehl’s dan mengongsikan pengalaman beliau.

Apa yang mereka gunakan?

Amalina binti Abdul Halim

Umur: 22, Pelajar

Masalah Kulit: Jerawat

Amalina menghadapi masalah kulit berjerawat dan kesan parut. Beliau telah menceritakan detik kegemarannya bersama Kiehl’s serta hasil keputusan yang dilihatnya selepas 28 hari.

Apa yang mereka gunakan?